Home Gebedstijden Gebedstijden Amsterdam

Gebedstijden Amsterdam

1636
2
NODIG ANDEREN OOK UIT OM DE KORAN TE LEZEN EN VERDIEN HASANAAT:

Bekijk hier de maandelijkse gebedstijden van AMSTERDAM. Om de gebedstijden van een andere gemeente, stad of dorp te bekijken, kun je onderstaande zoekfunctie gebruiken. Typ de postcode, gemeente, stad of dorp in om de gebedstijden te bekijken.


<< >>
Time Format:
Wij hebben ons best gedaan om de gebedstijden zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Mocht je onverhoopt iets tegenkomen dat vraagtekens oproept, dan vernemen wij dat graag via het contactformulier of door een reactie die je hieronder kunt achterlaten.

2 REACTIES

    • Allah oua3lam, maar ik kan je wel melden dat men in Nederland de methode van Muslim World League (MWL) hanteert voor het berekenen van de gebedstijden. Men vergeet echter een correctie toe te passen voor de geografische ligging. Wij hebben deze correctie wel toegepast en hebben de autoriteit in Nederland op het gebied van kennis verspreiding gevolgd (al-yaqeen). Deze website geeft ook aan dat salat fajr rond 3:40 start. Andere websites geven ook ongeveer hetzelfde aan! Dit wil echter niet zeggen dat wij gelijk hebben, want Allah is de alwetende en men wordt aangeraden om zijn gemeenschap te volgen, moskee waar je vaak komt, om fitna te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here