MUHAMMED AYYUB

Mohammad Ayoub Ibn Mohammad Youssef Ibn Soulaiman ‘Umar is een Saoedische koran reciteur en imam. Hij werd geboren in 1372 Hijri in Mekka, Saoedi-Arabië.

Mohamed Ayoub groeide op met de klank van de Koran. Hij had het boek uit zijn hoofd geleerd in de Bin Laden-moskee, waar hij in 1386 afstudeerde. Kort daarna trad hij toe tot het Wetenschappelijk Instituut van Medina en verliet het met een diploma in 1392. Later ging Mohamed naar de Islamitische Universiteit waar hij zijn bachelor, master en doctoraat in 1408.

Zijn islamitische studies begonnen iets eerder. Onder leiding van vooraanstaande Saoedische sjeiks zoals Abdul-Aziz Mohammad `Uthman, Tantawi en Al Shanqkiti, profiteerde Mohamed Ayoub van een ervaren, hooggekwalificeerde opleiding.

Beroepshalve werkte Mohamed Ayoub eerst als assistent in de Faculteit der Koran en verhuisde vervolgens naar een positie van landmeter binnen de examendienst van dezelfde faculteit, die hij gedurende tien jaar bekleedde. Mohamed werd lid van de King Fahd educatieve raad en het Wetenschappelijk Comité voor het drukken van de Koran.

Mohamed Ayoub had gebeden geleid in tal van Saoedische moskeeën zoals Al Anabiya (1394 tot 1403), Qibaa ’, Abdullah Al Housayni (1403) en de Moskee van de Profeet in Medina.

4 Reacties

 1. Salam,
  Ik heb een vraagje ik werd wakker met henna op mijn hand en heb gelezen dat dat mislukte sihr is. Weet u Mischien wat ik zou kunnen doen.

  1. wa alaikoem salaam
   elke dag je gebeden en adkaar doen en roqiya.
   ter bescherming en genezing omdat ze zullen het weer proberen tot dat het lukt.

 2. Ik heb dit ook meegemaakt twee keer achter elkaar
  Dat ik wakker werd met henna op mijn hand
  Ik weet ook niet wat dit betekend maar vond dit echt eng
  Ik heb naar rokiya geluisterd
  Hmdl heb het niet meer gehad.

  1. Er is islamitsch geen bevestiging of dit nou door sihir komt of niet. Gezonde levensstijl en bidden zal je inshallah helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button