Stichting Islamitische Moskee Alhijra Waddinxveen

Pagina reeds geclaimd: Inloggen?

Gebedstijden op TV scherm

Willen jullie ook de gebedstijden op een groot TV scherm in jullie moskee weergeven? Claim dan snel jullie moskee-pagina! Als beheerder heb je namelijk de beschikking over diverse tools om het gebedstijden-scherm in te richten naar de huisstijl van jullie moskee. Via een URL zal het dan mogelijk zijn om de gebedstijden-pagina van jullie moskee op een TV scherm te tonen. Dit oogt niet alleen mooi en professioneel. Het is ook heel praktisch!

Wat hebben we nodig?

Hang een TV scherm op in de moskee (of 2 schermen als u zowel Nederlands als Arabisch wilt tonen), verbind deze met het internet (wifi/kabel) en ga naar de betreffende URL(s) om de gebedstijden-pagina te tonen.

Gebedstijden kalender printen

Wanneer u de moskee-pagina heeft geclaimd, krijgt ook de beschikking over diverse tools om de gebedstijden-kalender naar eigen smaak in te richten (logo, kleuren, taal, etc.) en uit te printen. Tevens is het mogelijk om de kalender als PDF te downloaden om deze vervolgens op uw website weer te geven of per email naar uw leden te verzenden.

Het geklaag van de moskeebezoeker over de kalender zal vanaf nu tot het verleden behoren. Deze heeft u immers altijd in huis. U hoeft de professioneel ogende kalender alleen uit te printen!


Mogelijkheden voor tonen van gebedstijden op TV scherm

Upload uw logo Kleuren aanpassen Gebedstijden aanpassen Nederlands/Arabisch

Mogelijkheden voor het printen van gebedstijden kalender

Upload uw eigen logo Gebedstijden aanpassen Achtergrond aanpassen Kleuren aanpassen Moskee gegevens toevoegen Nederland/Arabisch PDF downloaden/printen En nog veel meer.....